Львівська ОВА спростувала інформацію про російський сервер сайту Червоноградської адміністрації

Львівська ОВА спростувала інформацію про російський сервер сайту Червоноградської адміністрації

Укрінформ
Львівська облдержадміністрація назвала фейком інформацію проте, що сервер офіційного сайту Червоноградської РДА знаходиться в росії.

Про це Львівська ОВА повідомила у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Напередодні у соціальній мережі Facebook з’явився допис з недостовірною інформацією, нібито сервер офіційного сайту Червоноградської РДА (РВА) перебуває у росії. Працівники Червоноградської РВА перевірили дані із сайту: https://www.iplocation.net/ip-lookup, на який посилався дописувач, та виявили, що один із сервісів (останній) справді ідентифікує ІР адресу як російську. Офіційно заявляємо, що жодна районна державна (військова) адміністрація Львівської області не має нічого спільного із вбивцями та терористами!», - йдеться у повідомленні.

В обладміністрації уточнили, що офіційний сайт Червоноградської районної військової адміністрації знаходиться в дата-центрі OVH у Варшаві, Республіка Польща.

Читайте також: У Дніпропетровській облраді спростували фейк рф про артилерію в технікумі у Дніпрі

«Службі підтримки сервісу вже надіслали запит і сподіваємось, що найближчим часом інформація про країну висвітлюватиметься коректно», - додали в ОВА.

Як повідомляв Укрінформ, від початку повномасштабної війни російська федерація здійснила проти України 796 кібератак, що втричі більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-