Хмельницька дитяча лікарня отримала обладнання від благодійників

Хмельницька дитяча лікарня отримала обладнання від благодійників

Фото
Укрінформ
Благодійники передали Хмельницькій міській дитячій лікарні обладнання, серед якого апарати для лікування ран та відкриті реанімаційні системи.

Про це повідомляє Хмельницька міська рада, передає Укрінформ.

«Комунальне підприємство «Хмельницька міська дитяча лікарня» продовжує працювати та надавати медичну допомогу діткам не лише Хмельницької громади, а й з різних регіонів України. Нещодавно заклад отримав обладнання від благодійників», - ідеться у повідомленні.

Зокрема, лікарня отримала 6 апаратів для лікування ран негативним тиском XLR8+ від Благодійної організації «Дім Дональда Макдональда в Україні», апарат ШВЛ для новонароджених дітей Carescape R860 NEO від Благодійної організації «LCLC - Lithuanian City of London Club - Londono Sičio Lietuvių Klubas» та дві відкриті реанімаційних системи Babytherm 8010 від Фонду розвитку кардіохірургії AACHEN ім. проф. Збігнева Релігі.

Як розповіла директорка лікарні Наталія Зимак-Закутня, відкрита реанімаційна система використовується при обігріві новонароджених для інтенсивного ведення недоношених і повністю доношених новонароджених немовлят. Вона створює оптимальне температурне середовище та максимальні можливості догляду немовлят.

Читайте також: На зібрані через United24 гроші для України придбали перший гелікоптер

Як повідомляв Укрінформ, Благодійний фонд «МХП — громаді» надав 20 млн грн на підтримку сфери охорони здоров’я в межах глобальної ініціативи Президента України United24.

Фото: Хмельницька міська рада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-