У містах України - хвиля «мінувань»: людей евакуювали з ринків і вокзалів

У містах України - хвиля «мінувань»: людей евакуювали з ринків і вокзалів

Укрінформ
Повідомлення про замінування отримали правоохоронці ще кількох міст - Черкас, Кропивницького, Чернівців і Хмельницького.

Так, поліція Черкаської області, як передає Укрінформ, повідомляє у Фейсбуці, що "повідомлення про замінування залізничного вокзалу, автовокзалу та пошти, що на вулиці Хоменка у Черкасах, надійшло до поліції сьогодні, четвертого серпня, близько 13:00. На місцях подій працюють слідчо-оперативні групи та всі екстрені служби. Вибухотехніки із кінологами обстежують приміщення, із яких евакуювали громадян та прилеглі території".

Читайте також: У Тернополі інформація про замінування не підтвердилася

За повідомленнями ЗМІ, у Кропивницькому перевіряють інформацію про замінування Центрального ринку, залізничного вокзалу та відділення Нової пошти №2 на вулиці Маланюка.

У Хмельницькому вибухотехніки працюють на трьох об'єктах інфраструктури.

Читайте також: Інформацію про замінування перевіряють ще у Рівному та Вінниці

У Чернівцях поліція перевіряє інформацію про замінування корпусів національного університету, з території вузу евакуювали людей. Про це повідомляє Суспільне з посиланням на речницю патрульної поліції Віту Криворучко.

«У Чернівцях повідомили про замінування корпусів національного університету. З території евакуювали людей. Інформацію про замінування перевіряють», - повідомляє Суспільне.

Зазначається, що через інформацію про мінування у Чернівцях перекрили рух перехрестям вулиць Коцюбинського та Університетської.

У Рівному вибухотехніки обстежили залізничний і автовокзал, а також парковку в центрі - небезпеки не виявлено. Про це повідомив у Телеграмі начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль.

"Друзі, сьогодні в передобідню пору Рівне та ряд інших обласних центрів отримали повідомлення про мінування об’єктів. У нас - автовокзалу, залізничного вокзалу та парковки автомобілів в центрі Рівного. На місце виїхали спецслужби міста. Кінологи та вибухотехніки Нацполіції, за участі рятувальників та СБУ, перевірили «заміновані» місця. Вибухівки не знайдено", - написав Коваль.

Він зазначив, що громадяни, які працюють поруч із цими об’єктами, можуть повертатися на свої робочі місця. 

Як повідомляв Укрінформ, опівдні 4 серпня з'явилася інформація про замінування інфраструктурних об'єктів у Тернополі, Вінниці та Рівному. У Тернополі обстеження закінчено, вибухівки не виявлено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-