Інформацію про замінування перевіряють ще у Рівному та Вінниці

Інформацію про замінування перевіряють ще у Рівному та Вінниці

Укрінформ
У Рівному також перевіряють інформацію про замінування кількох об'єктів, зокрема залізничного та автовокзалу.

Про це повідомляє у Фейсбуці відділ комунікації поліції Рівненської області, передає Укрінформ.

"У Рівному поліцейські перевіряють інформацію про замінування кількох об’єктів. Повідомлення про замінування залізничного, автовокзалу та на вулиці неподалік продуктового ринку в обласному центрі надійшло до поліції сьогодні, четвертого серпня, близько 12:00", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на місцях подій працюють слідчо-оперативні групи та всі екстрені служби. Вибухотехніки із кінологами обстежують приміщення, із яких евакуювали громадян, та прилеглі території.

Інформація про замінування інфраструктурних об'єктів надійшла і правоохоронцям Вінниці.

Як повідомили кореспонденту Укрінформу у відділі комунікації поліції Вінниччини, повідомленням про замінування кількох об'єктів надійшло близько опівдня. Зараз в усіх зазначених у повідомленні локаціях працюють вибухотехніки, населення з небезпечних місць тимчасово евакуйовано.

У соціальних мережах містяни повідомляють, що правоохоронці шукають небезпечні предмети на одному з ринків міста та на вокзалах. У поліції цю інформацію не підтвердили, але й не спростували.

Там зазначили, що наразі інформації про виявлення вибухонебезпечних предметів у вказаних в повідомленні місцях не надходило.

Читайте також: Загарбники використовують міни з сенсорними датчиками руху

Як повідомляв Укрінформ, у Тернополі перевіряли повідомлення про замінування залізничного вокзалу і універмагу. Інформація не підтвердилася.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-