На Миколаївщині через російські обстріли поранені дві людини

На Миколаївщині через російські обстріли поранені дві людини

Укрінформ
У Миколаївській області минулої доби внаслідок ворожих обстрілів учора ввечері зазнали поранень двоє жителів села Зоря Шевченківської громади.

Про це повідомляє пресслужба обладміністрації у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Також через потрапляння боєприпасів та їх уламків виникло загоряння житлового будинку в с. Шевченкове Шевченківської громади.

Окрім цього, у Миколаївському районі вранці 3 серпня під час ворожого обстрілу м. Очаків Очаківської громади було пошкоджено електропідстанцію. Як наслідок, частина міста залишилась без електропостачання. Наразі його відновлено. Постраждалих немає.

Ввечері 3 серпня орієнтовно о 18:00 обстріляно садівниче товариство в с. Лупареве Галицинівської громади. Пошкоджено житлові та нежитлові будівлі, електромережу. Частині абонентів електропостачання відновлено, роботи тривають.

Також після ворожих обстрілів Куцурубської громади 3 серпня відбулося займання сухої трави в селах Куцуруб та Солончаки.

Читайте також: У Миколаєві повідомили про підозру 30-річному коригувальнику ракет рф по місту

Як повідомлялося, у Миколаєві сьогодні, 4 серпня, близько 04:00 та після 06:00 пролунали потужні вибухи. Під обстріли потрапили два райони міста.

За попередньою інформацією, пошкоджено житлові будинки, внаслідок потрапляння боєприпасів та їх уламків виникла пожежа. Окрім цього, одна з ракет влучила в проїжджу частину, інша – у тротуар. Попередньо без жертв та постраждалих.

Фото: Телеграм Ганни Замазєєвої

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-