На Херсонщині росіяни оточили залізничну станцію і вантажать військову техніку

На Херсонщині росіяни оточили залізничну станцію і вантажать військову техніку

Укрінформ
На Херсонщині в смт Брилівка російські військові оточили залізничну станцію, де відбувається завантаження військової техніки, та виселили людей, що мешкають поруч.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Центр національного спротиву.

«В смт Брилівка окупанти виселили з власних будинків мешканців, які проживають в радіусі 400 метрів від залізничної станції, де відбувається завантаження військової техніки», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що станцію очепили, аби місцеві не здавали рух окупаційної техніки ЗСУ.

Як підкреслюється, у селах на півдні поширюється кількість перевірок смартфонів, документів, персональних комп’ютерів й обшуків будинків місцевих мешканців. Також загарбники масово шукають у місцевих стрілецьку зброю, яку потім вилучають навіть попри дозволи, адже розуміють проти кого ця зброя буде направлена під час контрнаступу ЗСУ.

Читайте також: На Херсонщині ворог розстріляв мікроавтобус із цивільними, двоє загиблих

Тепер російські військові під час антипартизанських рейдів більше не використовують військову форму й пересуваються на автомобілях з українськими номерами. Зафіксовані також випадки використання розвідувальних БПЛА для спостереження за місцями масового скупчення людей (ринки, кафе, центральні площі), йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, високоточним ударом HIMARS було знищено залізничний ешелон з більш як 40 вагонів, який прибув із Криму з живою силою, технікою та боєприпасами на залізничну станцію Брилівка Херсонської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-