Чернишов каже, що інноваційно-технологічний парк «Кристал» у Вінниці добудують

Чернишов каже, що інноваційно-технологічний парк «Кристал» у Вінниці добудують

Фото
Укрінформ
Вінницький інноваційно-технологічний парк «Кристал» має стати центром креативної економіки, будівництво проєкту буде завершено.

Про це повідомив міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов у Фейсбуці за результатами відвідання ІТП «Кристал» під час робочої поїздки у Вінницю, передає Укрінформ.

«Це має стати центром креативної економіки, який сприятиме розвитку ІТ-сектору, підприємництву та креативних індустрій. Минулого року ми розпочали цей проєкт, розраховуючи завершити нинішнього. Агресор зіпсував наші плани. Але ми цей об'єкт обов‘язково завершимо», — зазначив міністр.

Читайте також: Будинок офіцерів у Вінниці до зими потрібно законсервувати — Чернишов

Він додав, що саме такі практичні концепції сприяють розвитку громад в Україні.

Як повідомлялося, проєкт першого у країні муніципального інноваційно-технологічного парку «Кристал» у Вінниці реалізується з 2018 року. Він спрямований на посилення наявних і створення нових високотехнологічних та креативних індустрій у Вінниці та Подільському регіоні. «Кристал» забезпечуватиме якісну інфраструктуру і сучасний контент для резидентів і відвідувачів. Простір екосистеми інноваційно-технологічний парку становитиме понад 8,5 тис. кв.м. До неї входять Fab Lab і лабораторії, центр розвитку підприємництва, ІТ-школа, офіси, конференц-зала, коворкінг, публічні простори та дитячий техноцентр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-