Будинок офіцерів у Вінниці до зими потрібно законсервувати — Чернишов

Будинок офіцерів у Вінниці до зими потрібно законсервувати — Чернишов

Фото
Укрінформ
Для збереження фасаду Будинку офіцерів у Вінниці потрібно провести підготовчі роботи. Поки що до зими будівлю потрібно законсервувати.

Про це повідомив міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов в Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Будинок офіцерів має зберегти свій фасад, для цього потрібні серйозні підготовчі роботи. А поки що — до зими необхідно законсервувати будівлю», — йдеться в повідомленні.

Міністр озвучив зазначену ініціативу за результатами робочої поїздки у Вінницю. Він повідомив, що планується комплексне відновлення площі Перемоги у місті.

«Будинок побуту, місце роботи малого та середнього бізнесу, потребує експертної оцінки, яка визначить процес його відновлення. Але він точно має стати кращим, більш комфортним та функціональним», — зазначив міністр.

За його словами, місцева влада запевнила його, що всі пошкоджені сусідні житлові будинки будуть відремонтовані до опалювального сезону. Уже зараз в них введуться роботи зі скління та заміни покриття дахів.

Читайте також: У Вінниці можливо забезпечити укриття у 25 школах - мер

Як повідомлялося, Вінницька міськрада передбачила у бюджеті понад 30 млн грн на ремонт будинків, пошкоджених під час російського ракетного обстрілу 14 липня. Унаслідок атаки загинули 24 людини, зокрема троє дітей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-