У Бахмуті через обстріли призупинили пошукові роботи на зруйнованій ремонтній базі залізниці

У Бахмуті через обстріли призупинили пошукові роботи на зруйнованій ремонтній базі залізниці

Укрінформ
У Бахмуті у зв'язку із ворожими обстрілами рятувальники призупинили аварійно-рятувальні та пошукові роботи на зруйнованій будівлі ремонтної бази залізниці. Під завалами можливе перебування ще двох осіб, роботи будуть продовжені 31 липня.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило ГУ ДСНС України у Донецькій області.

«У зв'язку із небезпекою особовому складу через обстріли в безпосередній близькості, наразі призупинено проведення аварійно-рятувальних та пошукових робіт на зруйнованій внаслідок обстрілу двоповерховій будівлі ремонтної бази залізниці в місті Бахмут», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що загалом внаслідок події загинула одна особа, під завалами можливе перебування ще двох осіб. Роботи будуть продовжені 31 липня.

Як повідомлялося, 30 липня о 10:25 особовий склад Головного управління почав аварійно-рятувальні та пошукові роботи на місці руйнування двоповерхової  будівлі ремонтної бази залізниці в місті Бахмут, руйнування якої відбулись внаслідок ворожого обстрілу вночі.

Читайте також: Ракетний удар по аеропорту Кропивницького: лікарі розповіли про стан поранених

У Донецькій області війська російської федерації за минулу добу, 29 липня, обстріляли 17 населених пунктів, є загиблі та поранені.

Фото: ДСНС, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-