У Чернігові ремонтують пошкоджений унаслідок обстрілів пологовий будинок

У Чернігові ремонтують пошкоджений унаслідок обстрілів пологовий будинок

Укрінформ
У Чернігові за державний кошт ремонтують пологовий будинок, який постраждав від уламків унаслідок ракетних і бомбових ударів російських військ.

Про це повідомляє Чернігівська ОВА, передає Укрінформ.

Зазначається, що у будівлі пошкоджено понад 100 вікон, двері, фасад головного корпусу та дах.

«З 24 лютого в нашому пологовому вже народилося 493 дитини. Лікарі призвичаїлися працювати у воєнних умовах. Наразі тривають роботи щодо заміни вікон і склопакетів. Ще ми ведемо переговори з Червоним Хрестом. Вони обіцяють допомогти з ремонтом даху. Плануємо все завершити до зими», – зазначив заступник генерального директора з технічних питань КНП «Пологовий будинок» Чернігівської міської ради Володимир Вінницький.

Нині тут проводять роботи з відновлення корпусу лікарні: замінюють віконні блоки та двері, облаштовують зовнішні та внутрішні відкоси і підвіконня. Роботи планують завершити до кінця серпня.

В ОВА поінформували, що для термінової відбудови критичної інфраструктури та проведення першочергових некапітальних ремонтів в області уряд виділив 250 мільйонів гривень. Загальна кошторисна вартість ремонту пологового будинку близько 2 млн гривень.

Читайте також: Загарбники знову обстріляли Сумщину та Чернігівщину з мінометів

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Фото: Чернігівська ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-