На Херсонщині за добу внаслідок російських обстрілів загинули 7 мирних мешканців

На Херсонщині за добу внаслідок російських обстрілів загинули 7 мирних мешканців

Укрінформ
На Херсонщині за минулу добу, 28 липня, внаслідок обстрілів з боку російських загарбників загинуло семеро мирних мешканців, поранено ще шестеро.

Про це повідомляє у Фейсбуці пресслужба Херсонської ОВА, передає Укрінформ.

"За інформацією правоохоронців, вчора росіяни вбили 7 мирних людей, ще 6 отримали поранення. Внаслідок ракетних атак пошкоджені та зруйновані будинки у чотирьох населених пунктах", - йдеться у повідомленні.

В ОВА поінформували, що п'ятеро людей загинуло під час ракетних обстрілів сіл Білогірка та Андріївка. Під час артилерійських обстрілів російською армією смт Архангельське та смт Високопілля смертельні поранення через вибухи снарядів отримали двоє місцевих жителів, вони загинули на власних подвір’ях.

Через артилерійський обстріл російськими окупантами сіл Осокорівка, Рівнопілля та Іванівка Бериславського району шість людей отримали поранення, нині їх рятують медики криворізької лікарні.

Читайте також: На Херсонщині ЗСУ вночі уразили кілька ворожих цілей

Через обстріли російськими військовими у населених пунктах Нововоронцовка, Біла Криниця, Потьомкіне та Високопілля зазнали пошкоджень та руйнувань будинки місцевих жителів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-