Кількість жертв учорашньої ДТП у Запоріжжі зросла до трьох

Кількість жертв учорашньої ДТП у Запоріжжі зросла до трьох

Укрінформ
У Запоріжжі вночі помер ще один травмований унаслідок учорашньої ДТП. Таким чином, кількість загиблих в аварії зросла до трьох, троє потерпілих залишаються в лікарні.

Про це повідомляє обласна поліція, передає Укрінформ.

“Вночі 29 липня від отриманих у ДТП тілесних ушкоджень померла ще одна постраждала людина – житель Запоріжжя, 1971 року народження. Троє людей з політравмами залишаються в лікарні”, - поінформували у поліції.

Правоохоронці зазначають, що сьогодні суд у Запоріжжі обиратиме запобіжний захід водієві-порушнику.

Читайте також: На Волині сержант поліції на блокпості збив на смерть нацгвардійця і поліцейського

Як повідомлялось, 28 липня вдень сталася дорожньо-транспортна пригода на вул. Європейській Комунарського району Запоріжжя. За попередніми даними, водій BMW скоїв зіткнення з припаркованими автомобілями. В результаті п’ять легковиків зазнали пошкоджень. Унаслідок зіткнення постраждали громадяни, які перебували на узбіччі.

Внаслідок аварії пенсіонер 1939 року народження загинув на місці події. Того ж дня в медичному закладі помер чоловік 1972 року народження.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-