На Волині сержант поліції на блокпості збив на смерть нацгвардійця і поліцейського

На Волині сержант поліції на блокпості збив на смерть нацгвардійця і поліцейського

Укрінформ
У Волинській області на автодорозі Нововолинськ – Володимир на тимчасовому контрольно-пропускному пункті легковий автомобіль, за кермом якого був сержант поліції, спробував об’їхати авто, яке вже проходило перевірку, і наїхав на поліцейського та нацгвардійця, які загинули на місці аварії.

Про це в коментарі кореспондентові Укрінформу повідомила речниця управління ДБР у Львові Тетяна Муравель.

«27 липня близько 9 вечора на автодорозі Нововолинськ - Володимир сталася ДТП. На тимчасовому контрольно-пропускному пункті при виїзді з Нововолинська легковий автомобіль, за кермом якого перебував сержант поліції, спробував об’їхати авто, що проходило перевірку і наїхав на поліцейського та нацгвардійця. Від отриманих травм обоє загинули на місці аварії», - сказала Муравель.

Окрім того, вона зазначила, що в автомобілі також перебувало двоє пасажирів. Одного з травмами доправили до лікарні.
Читайте також: У ДТП на Буковині загинув військовий разом з сім'єю, яка проводжала його на фронт

Слідчі територіального управління ДБР, розташованого у Львові, водія автомобіля затримали. Вирішується питання щодо повідомлення йому про підозру в порушенні правил дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб (ч. 3 ст. 286 КК України ) , а також обрання запобіжного заходу.

Як повідомляють у пресслужбі поліції Волині, внаслідок аварії загинув 40-річний дільничий офіцер Ковельського райуправління поліції Ігор Мороз. Відомо, що у нього залишилось двоє дітей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-