Кількість загиблих у ДТП у Запоріжжі зросла

Кількість загиблих у ДТП у Запоріжжі зросла

Укрінформ
У Запоріжжі в лікарні померла ще одна людина, яка отримала поранення внаслідок ДТП. Таким чином, загинули двоє осіб, ще четверо - постраждали.

Про це повідомили в ГУНП в Запорізькій області, передає Укрінформ.

“Попередньо встановлено, що близько 13-ї години водій автомобіля BMW 1992 року народження здійснював рух по проїзній частині вулиці Європейської. Керманич різко змінив напрямок руху транспортного засобу вправо та скоїв наїзд на припарковані п’ять автомобілів. В результаті ці легковики зазнали механічних ушкоджень і зіткнулися з групою громадян, що перебувала на узбіччі”, - йдеться у дописі.

Внаслідок ДТП один пішохід загинув на місці події. Наразі його особисті дані встановлюються. Ще п’ятеро громадян віком від 25 до 50 років, серед яких одна жінка, з травмами різного ступеня важкості доставлені до лікарні. В медичному закладі чоловік 1972 року народження від отриманих травм помер.

За даними експертизи водій тверезий. Його затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Читайте також: На Волині сержант поліції на блокпості збив на смерть нацгвардійця і поліцейського

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Як повідомляв Укрінформ, 28 липня о 13:03 надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на вул. Європейській Комунарського району міста. За попередніми даними, водій автомобіля BMW скоїв зіткнення з припаркованими автомобілями. Попередньо, внаслідок події загинула людина і ще шестеро травмовано.

Фото: Національна поліція 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-