У Херсоні колаборанти та військові рф захопили магазини побутової техніки

У Херсоні колаборанти та військові рф захопили магазини побутової техніки

Укрінформ
У Херсоні самопроголошена «влада» та військові рф захопили два магазини з продажу побутової техніки, у населених пунктах області ворог обкрадає будинки, відбирає транспорт у населення.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє поліція Херсонської області.

«З середини квітня військовослужбовці рф спільно з представниками окупаційної влади незаконно захопили в центрі Херсона та у мікрорайоні Таврійський приміщення двох магазинів з продажу побутової техніки», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що загарбники встановили контроль над приміщеннями та привласнили всі товаро-матеріальні цінності, які знаходилися в магазинах. Встановлюється сума завданих матеріальних збитків.

У Херсоні, Скадовську, селах Мирне, Новопетрівка та Кочубеївка російські військові викрали автомобілі місцевих жителів, трактор, обікрали будинки, забравши мисливські рушниці та майно.

Поліцейські ретельно збирають доказову базу кожного воєнного злочину російських окупантів в Херсоні та області для притягнення злочинців до відповідальності, запевняють у поліції.

Читайте також: З’явилися кадри значних пошкоджень Антонівського мосту в Херсоні

Як повідомляв Укрінформ, за минулу добу поліція відкрила 25 кримінальних проваджень за фактами воєнних злочинів армії рф на території Херсонської області. Серед них: колабораційна діяльність, викрадення людей, обстріли населених пунктів з жертвами серед мирних жителів, викрадення окупантами цивільного автотранспорту, пожежі на полях внаслідок влучання снарядів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-