У загарбників не вистачає кадрів, аби повноцінно запрацював «Промсвязьбанк» у Херсоні

У загарбників не вистачає кадрів, аби повноцінно запрацював «Промсвязьбанк» у Херсоні

Укрінформ
У Херсоні відділення «Промсвязьбанку» загарбників повноцінно не працюють через брак кадрів.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Херсонська ОВА.

«Через нестачу працівників всі три відділення окупаційного «Промсвязьбанку» в Херсоні не почали повноцінно працювати», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що банк має на меті «економічну окупацію регіону», адже саме через нього відбувається перехід в «рублеву зону».

Як повідомляв Укрінформ, загарбники заявляють про плани заборонити обіг гривні в Херсонській області, вони забороняють роботу підприємців і всіх суб’єктів господарської діяльності, які відмовляються приймати російські рублі та не вказують цін на товари в цій валюті.

Херсонські пенсіонери, які оформили пенсійні картки в «Промсвязьбанку», розповідають, що самі картки ще не отримали через якісь «не вирішені технічні» питання.

Читайте також: На Херсонщині росіяни викрали 63 представників місцевої влади і близько 300 активістів

Уже є прецеденти вилучення загарбниками POS-терміналів - це наступний крок придушення херсонців, без терміналів велика кількість людей, особливо пенсіонерів, втрачають можливість купувати їжу у магазинах.

Тренер з нових медіа, експерт з інформаційно-комунікаційних інтернет-технологій, херсонець Юрій Антощук пропонує місцевим підприємцям варіанти підтримки людей у захопленому місті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-