На Прикарпатті «Союз українок» зібрав майже 36 тисяч для ЗСУ

На Прикарпатті «Союз українок» зібрав майже 36 тисяч для ЗСУ

Укрінформ
На Прикарпатті у місті Калуш ГО «Союз українок» зібрала на благодійному ярмарку майже 36 тисяч гривень для ЗСУ. Кошти скерують на прилади нічного бачення для військових.

Про це у Фейсбуці повідомляє ГО «Союз українок» КМФ, передає Укрінформ.

«Серце міста Калуша - головна площа - стала справжнім магнітом для тих, хто об'єднався заради підтримки ЗСУ. Майже пів сотні учасників - волонтерів, митців, майстринь і майстрів, фермерів, виробників і підприємців. І кілька сотень гостей ярмарку. Всі долучилися, щоб зібрати кошти на придбання приладів нічного бачення для захисників. На ярмарку волонтери зібрали 35 902 грн», - зазначає ГО «Союз українок».

За їхньою інформацією, близько 1,4 тис грн. організатри виручили з продажу українських книжок. Загалом, на ярмарку продавали товари крафтових виробників, роботи прикарпатських митців і майстрів, страви та перепічка за особливими галицькими рецептами, вироби ручної роботи, авторські напої та патріотичні вироби, створювали зачіски та аквагрим.

Читайте також: За гроші з продажу картини Марії Примаченко придбали 125 автомобілів для ЗСУ

Зазначається, що на ярмарку діяли дві фотозони – на українську та військову тематики. Найбільш відвіданою локацію стала українська хата просто неба.

«Союз українок» — найбільша жіноча організація в Галичині , перейменована у 1917 році з «Жіночої громади», з осідком у Львові.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-