Ракетний удар по Чугуєву: під завалами залишаються троє людей

Ракетний удар по Чугуєву: під завалами залишаються троє людей

Фото
Укрінформ
У Чугуєві Харківської області вже понад 10 годин триває пошукова операція, під завалами зруйнованого росіянами районного будинку культури знаходяться троє людей.

Про це в ефірі національного марафону новин повідомили харківські журналісти, передає Укрінформ.

За їхніми даними, під завалами досі перебувають троє людей: це 39-річний чоловік, відомий у місті волонтер, і двоє жінок.

Наслідки ракетного удару по Чугуєву на Харківщині / Фото: Харківська ОДА

Як зазначили кореспонденту агентства в пресслужбі Харківської ОВА, всі служби не втрачають надії, що люди під завалами живі, однак дістатися до них важко – будівля практично зруйнована, й укриттям закриває значний масив конструкцій і уламків. Наразі в розбиранні завалів задіяні рятувальники, комунальники та волонтери.

Читайте також: росіяни обстріляли школу в Чугуєві

Раніше в цьому укритті ховалися десятки людей, однак через постійні обстріли цього району міста вони або виїхали або обрали інші укриття.

"Найжахливіше, що під завалами досі перебувають люди, підвал був укриттям, адже район вже кілька тижнів безперестанку обстрілюють окупанти. Пошукові роботи тривають, наші рятувальники докладають усіх зусиль", - написав у Телеграмі голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Крім будинку культури, загарбники знищили одну з найкращих шкіл громади.

"У Клугино-Башкирівці знищена місцева школа. На щастя, ніхто не постраждав. Але збитки для громади колосальні, пошкоджена критична інфраструктура, саме ця школа забезпечена окремою котельнею і мала б бути пунктом обігріву. Ракетні удари зруйнували і теплову мережу одного з мікрорайонів", - зазначив Синєгубов.

Читайте також: росіяни завдали ракетного удару по Чугуєву, є поранені

За попередніми даними поліції, з 3 до 4 години ранку з передмістя російського Бєлгорода окупанти випустили по Чугуєву 12 ракет С-300.

Як повідомлялося, вночі 25 липня загарбники завдали ракетних ударів по Чугуєву, в результаті чого зруйновано будинок культури, школу та тепломережі в одному з мікрорайонів міста. З будинку культури врятували чотирьох людей, одна жінка отримала легкі тілесні ушкодження.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-