У Херсоні загарбники змушують підприємців отримувати російські паспорти

У Херсоні загарбники змушують підприємців отримувати російські паспорти

Укрінформ
На Херсонщині загарбники змушують підприємців проходити так звану процедуру перереєстрації та отримувати для цього російські паспорти.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Херсонська ОВА.

«У Херсоні окупаційна влада змушує підприємців пройти так звану процедуру перереєстрації та працювати за російським законодавством, сплачуючи податки окупантам», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що для того, аби «зареєструватися», треба отримати російський паспорт.

Читайте також: У Мелітополі лікарі відмовляються отримувати зарплату в рублях

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині російські загарбники забороняють роботу підприємців та всіх суб’єктів господарської діяльності, які відмовляються приймати російські рублі і не вказують ціни на товари в цій «валюті». Вони грабують бази відпочинку на Чорноморському узбережжі в Лазурному, у Генічеську, відбирають у власників приморські пансіонати.

Окрім того, російські окупанти змушують родичів викрадених ними людей писати заяви на отримання паспорта рф, а також працює потужна пропагандистська обробка населення.

Читайте також: На Херсонщині окупанти намагаються посилити патрулі у населених пунктах

На Херсонщині ворог блокує «зелені коридори», евакуацію. Загарбники викрадають мирних жителів області та посилили фільтраційні заходи. 30 травня вони відключили на Херсонщині інтернет та мобільний зв'язок від українських операторів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-