На Волині та Рівненщині збільшать кількість нарядів та мобільних груп поліції

На Волині та Рівненщині збільшать кількість нарядів та мобільних груп поліції

Укрінформ
Поліцейські посилять свою присутність у Рівненській та Волинській області.

Як передає Укрінформ, про це Національна поліція повідомляє в Телеграмі.

Сьогодні, 23 липня, голова Нацполіції Ігор Клименко провів координаційні наради в Рівному та Луцьку, зауваживши, що це важливі регіони, яким потрібно приділити особливу увагу з багатьох причин.

Зокрема, було наголошено, що в Рівненську та Волинську області приїхало чимало внутрішньо переміщених осіб, у зв'язку із чим поліцейська присутність також має бути посилена.

Читайте також: Жителя Рівненщини викрили на торгівлі позашляховиками для ЗСУ

Зазначається, що Нацполіція збільшить кількість нарядів та мобільних груп реагування, щоб швидше та якісніше відпрацьовувати заяви громадян та отриману оперативну інформацію. Робота здійснюватиметься на профілактику, з перевіркою на блок-постах.

Такі заходи необхідні для виявлення ймовірних диверсантів чи інших кримінальних елементів, також дозволять запобігти ввезенню в області зброї або інших заборонених предметів і речовин.

Читайте також: На кордоні з білоруссю тероборона Волині збудувала міцну лінію оборони

Під прискіпливою увагою поліції перебуватимуть райони, що межують з білоруссю. Там теж збільшений поліцейський контроль. "Реагуємо на всі отримані сигнали від населення, бо маємо бути готові до будь-яких варіантів розвитку подій", – підкреслив Клименко.

Як повідомляв Укрінформ, за даними Міністерства внутрішніх справ, у прикордонних із білоруссю областях функціонує близько 100 блокпостів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-