Загарбники викрали заступника голови ПФУ Херсонщини, його родину тримають у заручниках

Загарбники викрали заступника голови ПФУ Херсонщини, його родину тримають у заручниках

Укрінформ
На Херсонщині окупанти викрали заступника керівника Головного управління Пенсійного фонду області Сергія Барчука та взяли в заручники його родину.

Про це у Фейсбуці повідомила сестра Барчука Надія Дегтяренко, передає Укрінформ.

«Моя сім'я в заручниках. Мій брат Сергій Барчук, перебуваючи на посаді заступника керівника Пенсійного фонду Херсонщини, з початку окупації, рятуючи цінну приватну інформацію наших громадян, на прохання керівництва сховав у своїй оселі комп’ютери, що є власністю Пенсійного фонду України», - йдеться у повідомленні.

Як зазначила жінка, коли Барчук потрапив у полон до загарбників, то перевезти ці комп’ютери у нове, більш безпечне місце, взялись її батько Олексій Барчук, батько Сергія Барчука – Артем з мамою Лідією та друг родини Олег Самотой.

Читайте також: Загарбники на Херсонщині викрадають транспорт, обкрадають склади та магазини - ОВА

Вже на новому місці взяли в заручники і їх. Херсонців тримають у нелюдських умовах без їжі та води. Спілкування з ними заборонено. На всі питання одна відповідь - погрози зброєю, інформує жінка.

Як повідомлялося, 18 липня у Херсоні з власного дому російські військові вивезли у невідомому напрямку заступника керівника ГУ ПФ України в Херсонській області Сергія Барчука.

На Херсонщині окупанти посилили терор. 30 травня загарбники відключили на Херсонщині інтернет та мобільний зв'язок від українських операторів; блокують «зелені коридори», евакуацію, викрадають жителів області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-