Розстріл за порушення комендантської години: на Херсонщині загарбники посилюють режим

Розстріл за порушення комендантської години: на Херсонщині загарбники посилюють режим

Укрінформ
На тимчасово захоплених російськими військами територіях Херсонської області загарбники посилюють поліцейський режим, порушникам комендантської години загрожує розстріл на місці.

Як передає Укрінформ, про це Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє у Телеграмі.

У розвідці попереджають про "наказ" так званого "голови воєнно-цивільної адміністрації Херсонської області" Володимира Сальдо "Про заходи відповідальності за здійснення окремих правопорушень, що зазіхають на громадський порядок і громадську безпеку".

У "документі" ідеться про заборону діяльності, яка перешкоджає роботі загарбницьких адміністрацій, "виборчих комісій" та інших органів, створених росіянами на захоплених територіях. Заборонена "дискредитація органів влади рф" і будь-яка інформаційна пропаганда, спрямована проти загарбницької влади.

Також "розпорядженням" так званого "голови Каховської військової-цивільної адміністрації" Володимира Лєонтьєва посилюється пропускний контроль на території Каховського району. Надано дозвіл на обшуки, затримання та обмеження волі, які можуть проводитись на розсуд загарбників.

Читайте також: На Херсонщині окупанти викрали трьох місцевих мешканців – поліція відкрила кримінальні провадження

Населення попередили про посилення заходів покарання в разі порушення комендантської години. Порушникам погрожують розстрілом на місці.

Як повідомляв Укрінформ, 17 липня депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань поінформував, що на Херсонщині Збройні сили України знову вдарили по росіянах у тимчасово підконтрольній ворогу Новій Каховці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-