У Миколаєві рятувальники ДСНС оперативно ліквідували дві пожежі, що спалахнули внаслідок обстрілу

У Миколаєві рятувальники ДСНС оперативно ліквідували дві пожежі, що спалахнули внаслідок обстрілу

Фото
Укрінформ
Через нічний ракетний обстріл Миколаєва російськими військами виникли дві пожежі на загальній площі 200 квадратних метрів, які оперативно ліквідували рятувальники облуправління ДСНС.

Про це повідомляє у Фейсбуці пресслужба Управління ДСНС в області, передає Укрінформ.

«Вночі ворог укотре завдав ракетного удару по Миколаєву. Через потрапляння боєприпасів та уламків від них сталося загоряння автомобільного боксу та вантажних автомобілів на одному з підприємств міста. Черговий караул першої державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС в області ліквідував пожежу площею 100 кв. метрів», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що через ворожі обстріли також виникла пожежа в одноповерховій споруді з виробничими цехами площею 100 кв. метрів. Вогнеборці оперативно погасили полум’я - врятували два цехи.

Також зафіксовано три пожежі в екосистемах. Горіли суха трава та очерет на відкритих територіях Баштанського (Баштанська ТГ) та Миколаївського (Куцурубська, Чорноморська ТГ) районів області на загальній площі 8,5 га. До гасіння залучались вогнеборці 7 та 22 ДПРЧ, для підвезення води - трактори з бочками Куцурубської і Чорноморської ТГ.

Читайте також: Десятки «прильотів»: російські війська обстріляли чотири громади на Сумщині

Як повідомляв Укрінформ, пославшись на голову Миколаївської ОВА Віталія Кіма, близько 3:00 18 липня Миколаїв зазнав масованого ракетного обстрілу. За попередньою інформацією, ракети влучили в автосалон та салон з продажу сільгосптехніки. Інші влучання були по околицях міста. Попередньо - без жертв. Детальна інформація уточнюється.

За словами Кіма, вночі також тривали обстріли Баштанського району, зокрема, по лінії розмежування у Березнегуватській громаді. Інформація щодо постраждалих і пошкоджень уточнюється.

Фото: Фейсбук ГУ ДСНС України у Миколаївській області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-