На пункті пропуску «Краковець» на 10 днів обмежили виїзд легкового транспорту через реконструкцію

На пункті пропуску «Краковець» на 10 днів обмежили виїзд легкового транспорту через реконструкцію

Укрінформ
Рух через пункт пропуску «Краківець» на українсько-польському кордоні обмежено для легкового автотранспорту через реконструкцію орієнтовно на 10 днів.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону повідомив речник ДПСУ Андрій Демченко.

«З 8 години ранку сьогодні рух через пункт пропуску «Краківець», що на кордоні з Польщею, обмежено на певний час. Але виключно на виїзд з України для легкових транспортних засобів. Поки триватиме реконструкція, легковики не зможуть перетинати кордон на виїзд на цьому напрямку, однак обмежень на в’їзд немає», - уточнив Демченко.

Він запевнив, що співробітники Мінінфраструктури, ДПСУ та митники роблять все можливе для того, щоб розвантажити західний кордон. Зокрема, у пункті пропуску «Краківець» з 20 червня були розмежовані потоки для вантажних транспортних засобів і для пасажирських. Для вантажівок кількість смуг збільшили з 4 до 10, що зменшило на кордоні черги вантажівок, які очікують на оформлення. Також облаштовується й пасажирський напрямок.

Демченко попередив про певні незручності для громадян та порадив обирати найближчі пукти пропуску до «Краківця». Після 10 днів реконструкції для пасажирського руху будуть створені більш комфортні умови.

Читайте також: Пропуск автобусів на виїзд до Польщі через «Краковець-Корчова» тимчасово призупинили

Як повідомляв Укрінформ, за минулу добу, 17 липня, в Україну прибули понад 44 тисячі осіб, 41 тисяча з них – українці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-