На Донеччині за добу отримали допомогу та евакуювалися понад 700 цивільних

На Донеччині за добу отримали допомогу та евакуювалися понад 700 цивільних

Укрінформ
На Донеччині за минулу добу отримали допомогу та евакуювалися понад 700 цивільних жителів регіону.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Донецька обласна військова адміністрація.

«Під час евакуації на визначеному місці в місті Торецьк було надано допомогу 76 особам, з них 17 дітям та трьом особам з обмеженими фізичними можливостями. На залізничному вокзалі в Покровську під час евакуації надано допомогу 701 особі, з них 17 дітям та 9 особам з обмеженими фізичними можливостями», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що впродовж минулої доби рятувальниками ДСНС із зони активних бойових дій була проведена евакуація восьми осіб, в тому числі з смт Нью-Йорк Бахмутського району, с. Хрестище та с. Билбасівка Краматорського району.

Читайте також: Загарбники за минулу добу вбили сімох мирних жителів Донеччини

Як повідомлялося, агресор постійно обстрілює Донеччину, вбиваючи та травмуючи громадян, знищуючи цивільну інфраструктуру населених пунктів області. У регіоні вже давно немає газопостачання, а у багатьох населених пунктах і водопостачання. Ворог робить спроби прорвати українську оборону в кількох напрямках, але не має успіху і повертається на свої попередні позиції.

На Донеччині до осінньо-зимового періоду має залишитися не більше 235 тис. населення, задіяних у процесі оборони й підтримки роботи критичної інфраструктури, інші всі повинні евакуюватися. До 24 лютого на Донеччині постійно проживали 1 млн 670 тис. осіб.

Фото: dn.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-