У Краматорську ворожа ракета пошкодила сім будинків і два об'єкти інфраструктури

У Краматорську ворожа ракета пошкодила сім будинків і два об'єкти інфраструктури

Фото
Укрінформ
Ворожа ракета пошкодила в Краматорську Донецької області сім будинків та два об'єкти інфраструктури.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко та оприлюднив фотографії цих руйнувань.

«Пошкоджено 7 житлових будинків та 2 об'єкти інфраструктури — такі остаточні наслідки вчорашнього удару по Краматорську. Цього разу росіяни застосували проти цивільних ракету Торнадо-С з осколково-фугасним зарядом. Удари по містах у відносному тилу — свідомий вибір росіян, які прагнуть посіяти паніку. Краматорськ — особливо ласа мішень, адже це тимчасовий адміністративний центр області», - написав очільник Донеччини.

Він знову закликав мешканців регіону евакуюватися.

«Всі, хто досі залишається у місті та в області в цілому, наражають себе на смертельну небезпеку. Будьте відповідальними - евакуюйтесь! Збережіть своє життя і життя своїх близьких!» - наголосив Кириленко.

Читайте також: росія знову завдала авіаракетного удару по Краматорську

Як повідомлялося, агресор постійно обстрілює Донеччину, вбиваючи та травмуючи громадян, знищуючи цивільну інфраструктуру населених пунктів області. Ворог робить спроби прорвати українську оборону в кількох напрямках, але не має успіху і повертається на свої попередні позиції.

На Донеччині до осінньо-зимового періоду має залишитися не більше 235 тис. населення, задіяних у процесі оборони й підтримки роботи критичної інфраструктури, всі інші повинні евакуюватися. З Покровська кожного дня відправляється евакуаційний поїзд до Львова через Дніпро.

Фото: Донецька ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-