Загарбники облаштували в драмтеатрі Херсона склад боєприпасів

Загарбники облаштували в драмтеатрі Херсона склад боєприпасів

Укрінформ
У приміщенні Херсонського драматичного театру ім. Миколи Куліша російські загарбники облаштували склад артилерійських боєприпасів.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє Головне управління розвідки Міноборони.

«В приміщенні Херсонського драматичного театру ім. Миколи Куліша створено склад артилерійських боєприпасів. Розвантаження вантажних автомобілів поряд із театром проводилось уночі з 11 на 12.07. Наразі здійснюється посилена охорона приміщення театру, проводиться патрулювання скверу та вулиць довкола театру», - йдеться в повідомленні.

Також зазначається, що на територію мобільного госпіталю в Херсоні противником доставлено два тентованих КамАЗи з пораненим особовим складом - орієнтовно 40 осіб.

В пресслужбі також повідомили, що в тимчасово захопленому Херсоні розповсюджується другий номер російської газети «Надднепрянская правда». Порівняно з першим випуском, її тираж наклад вчетверо – до 40 тисяч примірників. Серед заголовків газети – «Херсон получит: паспорта, связь, российские банки», «Новости СВО», «Профсоюз всегда беспокоился о правах трудящихся» тощо. Крім того, в окупаційній адміністрації Херсону очікується прибуття з рф групи політтехнологів, які мають організувати підготовку та проведення «референдуму». Їх планують розмістити в готелі «Бордо», який взято під посилену озброєну охорону.

Читайте також: Бійці 28 ОМБр на півдні знищили дві російські РСЗВ «Ураган»

Як повідомляв Укрінформ, Збройні сили України знищили черговий склад боєприпасів ворога в районі Херсона. російські військові перевдягаються в цивільний одяг та тікають на крадених авто.

Фото: Павло Подобєд

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-