У Часовому Яру завершили рятувально-пошукові роботи

У Часовому Яру завершили рятувально-пошукові роботи

Укрінформ
У Часовому Яру на Донеччині співробітники ДСНС завершили рятувальні та пошукові роботи на місці зруйнованої російськими ракетами багатоповерхівки.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко.

«Часів Яр, Донецька область. Станом на 9:30 14 липня завершені рятувальні та пошукові роботи на місці потрапляння російських снарядів у багатоповерхівку на вулиці Південній. Працівникам екстрених служб вдалося врятувати 9 людей, з-під завалів дістали 48 тіл загиблих, серед них одна дитина», - зазначив він.

Тимошенко наголосив, що рятувальники розібрали близько 525 тонн зруйнованих елементів будівлі. Було задіяно 323 співробітники ДСНС, 9 одиниць техніки.

«Відповідальні за обстріли мирних міст та селищ мають бути покарані та піддані Міжнародному суду», - підсумував заступник керівника ОП.

Читайте також: На Донеччині від початку повномасштабного вторгнення рф загинули 602 мирні жителі

Як повідомляв Укрінформ, російські загарбники ввечері 9 липня зруйнували ракетами 5-поверховий житловий будинок у місті Часів Яр на Донеччині.

Агресор постійно обстрілює Донеччину, вбиваючи та травмуючи громадян, знищуючи цивільну інфраструктуру населених пунктів області.

Часів Яр. Донеччина / Фото: Володимир Патола

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-