На Луганщині загарбники «дозволили» пенсіонерам працювати на розбиранні завалів

На Луганщині загарбники «дозволили» пенсіонерам працювати на розбиранні завалів

Укрінформ
На Луганщині російські загарбники почали складати реєстри пенсіонерів і ухвалили постанову, яка "дозволяє" їм "брати участь в роботах тимчасового характеру", тобто розбирати руїни знищених росіянами будинків.

Про це повідомляє у Телеграмі начальник Луганської ОВА Сергій Гайдай, передає Укрінформ.

"Багатьох цікавило питання, навіщо окупантам необхідно швидко провести перепис населення. Одна із причин – формування реєстру пенсіонерів. За нашою інформацією, за декілька днів за оформленням пенсій в Сєвєродонецьку звернулися близько 220 громадян. Це із 8 тисяч населення, що залишилося. Чи виплачуватимуть їм росіяни пенсії – ще невідомо. Втім, окупаційною владою вже прийнято постанову, яка «…дает право пенсіонерам принимать участие в работах временного характера…» Тобто зібрали особисті дані і дозволили людям долучатися до розбирання завалів. Напевно, без «дозволу» цього робити було неможна. Знайшли робочу силу", - зазначив Гайдай.

Читайте також: росіяни знищили в містах на Луганщині склади з продуктами

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Фото: Телеграм Сергія Гайдая

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-