Зеленський призначив голову Чернівецької ОДА

Зеленський призначив голову Чернівецької ОДА

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський призначив Руслана Запаранюка на посаду голови Чернівецької обласної державної адміністрації, попередньо звільнивши з неї Сергія Осачука.

Відповідні укази № 485/2022 та № 486/2022 опубліковані на сайті глави держави, повідомляє Укрінформ.

«Призначити Запаранюка Руслана Васильовича головою Чернівецької обласної державної адміністрації», - ідеться в указі № 486/2022.

Іншим указом з цієї посади звільнено Сергія Осачука.

Читайте також: Зеленський нагородив орденом українку, яка отримала медаль Філдса

Як зазначили в пресслужбі Президента, під час зустрічі з Запаранюком в ОП Зеленський висловив переконання, що знання регіону та його специфіки допоможе новому очільнику Чернівецької ОДА успішно реалізувати поставлені перед ним завдання.

«В умовах воєнного стану через повномасштабне вторгнення рф пріоритетом для держави є злагоджена робота митниці, що не перешкоджає руху гуманітарних вантажів, облаштування пунктів пропуску на державному кордоні, надання соціальних послуг тимчасово переміщеним особам, які були вимушені виїхати з регіонів України, де ведуться бойові дії, тощо», - зауважили в ОП.

Читайте також: Зеленський призначив спецпредставника з питань Близького Сходу та Африки

За інформацією Офісу глави держави, Руслан Запаранюк народився 1974 року в с. Нижні Станівці Чернівецької області. У 1997-му закінчив Чернівецький державний університет ім. Ю. Федьковича (спеціальність «фізик, викладач»), у 2003 році – Чернівецький торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету (спеціальність «економіст з обліку та аудиту»).

Працював на різних посадах у фінансовому секторі Чернівецької області. Із липня 2014 року до цього часу – начальник філії Чернівецького обласного управління АТ «Державний ощадний банк України».

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-