Від ворожого обстрілу в Харкові спалахнули пожежі, п’ятеро людей поранені

Від ворожого обстрілу в Харкові спалахнули пожежі, п’ятеро людей поранені

Фото
Укрінформ
Унаслідок російського обстрілу з РСЗВ у Харкові зайнялося шість пожеж, наймасштабніша – на виробничому підприємстві в Немишлянському районі. 

Про це у Фейсбуці повідомила пресслужба ГУ ДСНС у Харківській області, передає Укрінформ.

«12 липня близько 13:30 ворог у черговий раз завдав удару з реактивних систем залпового вогню. Цього разу удару зазнали промислові об’єкти, приватні підприємства, гаражі, житлові будинки в Індустріальному і Немишлянському районах Харкова. Розриви боєприпасів спричинили шість пожеж на різних об’єктах», - ідеться в повідомленні.

За даними рятувальників, найбільша пожежа виникла на виробничому підприємстві в Немишлянському районі.

Харків знову піддався ударам з реактивних систем залпового вогню / Фото: Головне управління ДСНС України

«Там на відкритому майданчику, де зберігалась готова продукція, горіли бухти з кабелями на площі 300 кв. м. Вогонь стрімко набирав сили і розповсюджувався, загрожуючи охопити ще більшу площу. Працівники підприємства самоорганізувались і разом із рятувальниками вжили заходів щодо рятування майна», - зазначили в ДСНС.

Читайте також: росіяни знову обстріляли Харків

Спільними зусиллями вдалося зберегти значну частину готової продукції від знищення.

За уточненими даними голови Харківської ОВА Олега Синєгубова, внаслідок обстрілів постраждали п’ятеро людей. У них вибухові травми та осколкові пораненнями. Стан усіх постраждалих - середньої тяжкості.

Як повідомлялося, росіяни вдень 12 липня завдали ударів по Індустріальному та Немишлянському районах Харкова. Станом на 16 годину, було відомо про чотирьох постраждалих.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-