Ворожі обстріли пошкодили 75 сонячних панелей та будинків на Дніпропетровщині

Ворожі обстріли пошкодили 75 сонячних панелей та будинків на Дніпропетровщині

Укрінформ
В Апостолівській громаді Криворізького району Дніпропетровщини вранці 11 липня внаслідок російських обстрілів пошкоджені 75 сонячних панелей і три будинки.

Про це повідомив у Телеграмі голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає Укрінформ.

"В Апостолівській громаді пошкоджено 75 сонячних панелей, три будинки, дві одиниці сільськогосподарської техніки; виявлено воронки від касетних боєприпасів, одну з них – біля житлового будинку", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Ворог із «Ураганів» вдарив по селу на Дніпропетровщині, загинула худоба

Є руйнування і ️в Зеленодольській громаді - там зафіксовано пошкодження даху в трьох будинках і в одному гаражі, також зачепило шість житлових будинків, зауважив Лукашук.

За його словами, після ранкових ударів по Зеленодольській та Апостолівській громадах повторних обстрілів в області не було.

Як повідомлялося, хоча бойових дій на Дніпропетровщині немає, проте від початку повномасштабного вторгнення російські війська завдали по області близько 400 ударів, половина з яких – ракетні, навмисно цілячи по цивільній інфраструктурі, підприємствах, складах із зерном. Найбільше від обстрілів постраждав Криворізький район.

Читайте також: Під ворожі обстріли потрапили два райони Дніпропетровщини

Внаслідок ворожих атак знищено та пошкоджено понад 300 житлових будинків, розбито 25 шкіл, дитсадочків і центрів позашкільної освіти, вісім лікарень.

Фото: Дніпропетровська облрада, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-