У Генічеському медколеджі загарбники призначили свою «директорку» - ЗМІ

У Генічеському медколеджі загарбники призначили свою «директорку» - ЗМІ

Укрінформ
У Генічеському медичному коледжі на Херсонщині загарбники призначили свою «директорку», бо очільниця коледжу категорично відмовилася від колаборації з ворогом.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє видання NewDay ua.

«Працівникам коледжу під час проведення зборів запропонували обрати, як вони працюватимуть у новому навчальному році. Між роботою онлайн від України та покірним прийняттям окупанта і його «вигідних умов» переважна більшість педагогів обрали... друге. Категорично відмовилася від колаборації з ворогом директор коледжу», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що загарбники призначили «керівницею» колишню завучка Ганну Грекову.

Як повідомляв Укрінформ, на Херсонщині загарбники зможуть запустити не більше 20% шкіл, наразі ворог погрожує керівникам шкіл, розповсюджує чутки про те, що дітей, які не підуть у школи з російською програмою, відбиратимуть у батьків і відправлятимуть у Крим.

Читайте також: Українські військові звільнили від росіян Іванівку на Херсонщині

14 червня колаборантки Тетяна Томіліна та Тетяна Кузьміч разом із озброєними військовими рф вдерлися до Херсонського державного університету. Наразі центр управління Херсонського державного університету тимчасово працює на базі Прикарпатського національного університету.

Херсонська державна морська академія (ХДМА), що наразі переміщена в Одесу, попередила про звільнення співробітників, які співпрацюватимуть з ворогом у захопленому Херсоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-