На Запоріжжі ворожими обстрілами за добу зруйновані 42 цивільні об'єкти

На Запоріжжі ворожими обстрілами за добу зруйновані 42 цивільні об'єкти

Укрінформ
На Запоріжжі війська рф обстрілювали Оріхів, Гуляйполе, Приморське, Кам’янське, зруйнувавши за добу 42 об'єкти цивільної інфраструктури.

Про це повідомляє у Телеграмі пресслужба Запорізької ОВА, передає Укрінформ.

"За повідомленням ГУНП у Запорізькій області за минулу добу окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру у районах населених пунктів Оріхів, Гуляйполе, Приморське, Кам’янське. Надійшло 42 повідомлення про руйнування об’єктів цивільної інфраструктури в результаті обстрілів російськими окупаційними військами", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що військова ситуація за останню добу не зазнала суттєвих змін. Противник основні зусилля зосереджує на покращенні тактичного положення та виявленні слабких місць в обороні наших військ. Протягом минулої доби здійснив 43 обстріли позицій українських захисників застосовуючи при цьому танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення.

Читайте також: На Запоріжжі радять виїхати з окупованих територій та зони бойових дій

Також в ОВА поінформували, що з тимчасово окупованої території вдалося евакуювати 1647 людей, з них 482 дітей.

24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і знищують ключові об’єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, авіабомб і балістичних ракет.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-