На Харківщині росіяни обстріляли сільгосппідприємства та сміттєзвалища

На Харківщині росіяни обстріляли сільгосппідприємства та сміттєзвалища

Укрінформ
На Харківщині російські війська за добу обстріляли поля, сільськогосподарські підприємства, сміттєзвалища і відкриті території, одну людину поранено.

Про це повідомив у Телеграмі голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

"Поля урожаю, птахокомплекс, сміттєзвалища і відкриті території. Такі «цілі» вражала російська «армія» протягом доби на Харківщині. По Харкову Штаб оборони обстрілів не зафіксував. Протягом доби, на жаль, є одна постраждала - через обстріли у Циркунівській громаді госпіталізували жінку 64 років, вона отримала осколкові поранення, стан - середній", - написав очільник ОВА.

Він додав, що цієї ночі були влучання у Солоницівській громаді Харківського району - горіла хвойна підстилка та намет ресторанного комплексу. Так само були влучання по відкритій території у Нововодолазькій громаді. На Ізюмщині через обстріли сталося загоряння птахокомплексу, а також горіло сміттєзвалище площею 5 га.

У Чугуївській, Сахновщинській, Слобожанській громадах горіли поля ячменю, пшениці, загальна площа - понад 25 га.

Знову під обстрілами Золочівська громада, виникали пожежі у складських приміщеннях.

Читайте також: На Харківщині ЗСУ «приземлили» російський безпілотник

Як повідомив Генштаб, на Харківському напрямку противник веде оборонні дії та намагається покращити тактичне положення в окремих районах. Ворог обстрілював із ствольної та реактивної артилерії Харків та його околиці, а також райони населених пунктів Уди, Дементіївка, Леб’яже, Піщане, Замулівка, Петрівка, Питомник, Мосьпанове, Коробочкине, Слатине, Світличне, Шевелівка, Перемога, Верхній Салтів, Нове та Байрак.

Неподалік Дементіївки українські захисники двічі відбили штурмові дії ворога та відкинули його назад. Противник завдав авіаудару поблизу Петрівки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-