На Одещині від поранень внаслідок ракетного удару померла працівниця бази відпочинку

На Одещині від поранень внаслідок ракетного удару померла працівниця бази відпочинку

Укрінформ
У Білгород-Дністровській райлікарні померла ще одна жінка; вона працювала техпрацівницею бази відпочинку і зазнала поранень 1 липня внаслідок удару ворожою крилатою ракетою.

Про це повідомили кореспонденту в реанімаційному відділенні медустанови.

«Внаслідок ворожого ракетного удару по Сергіївці 1 липня померла від поранень техпрацівниця бази відпочинку. Пацієнтка весь час перебувала на апараті життєзабезпечення, однак стабілізувати її стан і врятувати життя не вдалося», - уточнили в лікарні.

Зауважимо, що кількість жертв від удару однієї з трьох ракет, випущених 1 липня з російського літака Ту-22 по Одещині, зросла до 22 осіб, 39 - поранені. Ракети влучили у 9-поверховий будинок та базу відпочинку в Білгород-Дністровському районі.

Обласна військова адміністрація створила спеціальний штаб для ліквідації наслідків обстрілу, що координує зусилля місцевих органів влади. Людей розселено в інших будинках, надано також матеріальну й медичну допомогу родинам загиблих та поранених. Експерти обстежують не лише багатоповерхівку, в яку влучила ракета, а й сусідні будинки, щоб визначити потреби їх жителів.

Читайте також: росіяни випустили дві ракети Х-31 по Одещині, влучили в молдовський танкер

Правоохоронці відкрили провадження за фактом ракетного обстрілу об’єктів цивільної інфраструктури смт Сергіївка. Вже виявлено та вилучено понад 500 уламків від ракет, якими здійснено обстріли.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-