На Полтавщині для дітей-переселенців у 40 громадах проводять заняття з арт-терапії

На Полтавщині для дітей-переселенців у 40 громадах проводять заняття з арт-терапії

Фото
Укрінформ
У 40 громадах Полтавської області вже організовують заняття з арт-терапії для дітлахів, які переїхали з фронтових територій.

Про це в телеграм-каналі повідомив начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін.

«Попри війну, в дітей має бути цікаве й корисне дозвілля. У 40 громадах області вже організовують заняття з арт-терапії для дітлахів, які переїхали з фронтових територій. Арт-набори Полтавська ОВА отримала від ЮНІСЕФ і передала в громади. У кожному такому кейсі – ігри, канцтовари, фарби, розмальовки, інші приладдя для творчості», - розповів Лунін.

Проводять заняття з дітьми вчителі, волонтери-переселенці, працівники будинків дитячої та юнацької творчості. Ще 11 громад подали заявки на отримання таких арт-наборів.

Очільник ОВА додав, що мистецтво і позитивні емоції допомагають пережити стрес. Діти охоче відвідують заняття, адже на них можна проявити креативність і просто побавитися.

Читайте також: У Полтаві заборонили піротехніку та використання гучного транспорту

Як повідомлялось, 24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і знищують ключові об’єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, авіабомб і балістичних ракет.

Фото: Телеграм Дмитра Луніна

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-