Держустанови Луганщини надаватимуть послуги в різних містах з допомогою мобільного офісу - Гайдай

Держустанови Луганщини надаватимуть послуги в різних містах з допомогою мобільного офісу - Гайдай

Укрінформ
Багатофункціональний мобільний офіс допоможе чиновникам держустанов Луганщини надавати послуги в різних містах України.

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці повідомив голова Луганської облдержадміністрації Сергій Гайдай.

«Їх загалом три в країні – на Луганщині, Донеччині та Харківщині. В умовах російського вторгнення це дозволить забезпечити діяльність наших державних установ, а жителі області – переселенці – зможуть отримати необхідні послуги. Завдяки забезпеченню мобільними офісами обласна влада та чисельні установи повноцінно відновлять роботу на новому місці», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що офіс обладнаний таким чином, що може функціонувати навіть при несправності каналів регулярного зв’язку та електропостачання на тій чи іншій території.

«За потреби надаватимемо послуги, виїжджаючи в різні міста України. А при деокупації територій зможемо працювати для людей там, де росіяни вщент знищили інфраструктуру», - додав очільник Луганщини.

Сучасне обладнання Луганщина отримала завдяки співпраці Міністерства цифрової трансформації України та Фонду «Партнерство за сильну Україну».

Читайте також: росіяни руйнують будинки, крадуть авто і мародерять на Луганщині

24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і знищують ключові об’єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, авіабомб і балістичних ракет.

Фото: Фейсбук Луганської ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-