росіяни руйнують будинки, крадуть авто і мародерять на Луганщині

росіяни руйнують будинки, крадуть авто і мародерять на Луганщині

Укрінформ
Поліція Луганської області за минулу добу отримала 38 повідомлень від громадян про руйнування чи знищення об’єктів інфраструктури чи житлових будинків внаслідок обстрілів російськими військами населених пунктів.

Як передає Укрінформ, про це поліція Луганської області повідомляє у Фейсбуці.

Зокрема надійшли повідомлення про пошкодження і руйнування житлових будинків у смт Новотошківське – 19, у Сєвєродонецьку – 11, Гірському – 2, у містах Кремінна, Попасна, Привілля та смт Нижнє і селі Підлісне - по 1 повідомленню.

Читайте також: У Сєвєродонецьку зруйновані чи пошкоджені близько 80% житла – Гайдай

Також надійшло повідомлення про те, що військовослужбовці рф навмисно пошкодили будівлі та споруди одного з підприємств.

Читайте також: У Кремінній російські солдати розстрілюють людей просто на вулицях - Гайдай

До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесена інформація за 15-ма фактами порушення звичаїв війни (ст. 438 Кримінального кодексу України).

Слідчі зареєстрували інформацію за трьома фактами незаконного привласнення транспортного засобу, два факти захоплення будівель підприємств, зареєстровано два звернення про мародерство.

Також поліцейські викрили 5 колаборантів.

Крім того, поліцейські проводять оперативно-розшукові заходи із встановлення місцезнаходження 5 осіб, з якими родичи втратили зв'язок.

Як повідомляв Укрінформ, за даними зведеної інформації військово-цивільних адміністрацій про ситуацію в регіонах України станом на 8:00 8 липня, у Луганській області з усіх видів важкого озброєння ворог не припиняє вогневі атаки по Білогорівці та Золотарівці, застосовує ствольну та реактивну артилерію.

Фото: поліція Луганської області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-