У Чугуєві війська рф зруйнували ракетами насосну станцію

У Чугуєві війська рф зруйнували ракетами насосну станцію

Фото
Укрінформ
У м. Чугуїв Харківської області війська рф завдали ракетного удару по насосній станції, внаслідок чого пошкоджено будівлю та обладнання.

Про це повідомив у Фейсбуці начальник Слідчого управління ГУ Нацполіції в Харківській області Сергій Болвінов, передає Укрінформ.

«Два ракетні удари по насосній станції в Чугуївському районі нашої області. Цивільний об’єкт. Військових не було. Один з ударів наніс пошкодження будівлі та устаткуванню насосної станції. Від другого удару залишилася велика воронка на подвір'ї. Постраждалих немає», - поінформував Болвінов.

Читайте також: У Харкові дві російські ракети вдарили поруч зі школою-інтернатом

Він наголосив, що російські війська продовжують завдавати ударів по об'єктах критичної інфраструктури, навчальних закладах, лікарнях.

Як повідомляв Укрінформ, Чугуїв і Чугуївський район майже щодня зазнає російських обстрілів, також є випадки дистанційного мінування житлових кварталів. У місті пошкоджено котельні тепломереж.

Читайте також: Ворог обстріляв село на Харківщині фосфорними боєприпасами

Як повідомлялося, на Харківщині за минулу добу внаслідок російських обстрілів загинули четверо людей, дев’ятеро поранені. Ввечері 7 липня ворог масовано обстріляв Немишлянський район Харкова. Були пошкоджені житлові будинки, гаражі, прибудинкові споруди, виникли пожежі. По області російські окупанти продовжували обстрілювати мирне населення та цивільну інфраструктуру Харківського, Чугуївського, Ізюмського та Богодухівського районів області. Зруйновані приватні будинки та господарчі споруди, виникли пожежі на відкритих територіях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-