Загарбники арештували мера Куп’янська, який здав їм місто

Загарбники арештували мера Куп’янська, який здав їм місто

Укрінформ
Загарбники заарештували міського голову Куп’янська на Харківщині, який у перші ж дні повномасштабного вторгнення пішов на співпрацю з військовими рф.

Про це повідомив у Телеграмі голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ. 

«Міський голова Куп’янська Геннадій Мацегора, який зрадив Україну, був заарештований росіянами та зараз перебуває у них під вартою», - повідомив Синєгубов.

Він нагадав, що Мацегора перейшов на бік ворога в перші дні повномасштабної війни та всіляко сприяв російським окупантам у Куп'янську.

«Забезпечував їх транспортом, житлом, пальним та їжею. І зараз, вочевидь, став їм уже не потрібний. Як бачимо, на зрадників у будь-якому разі не чекає нічого хорошого, адже вони не потрібні й самим росіянам. Для окупантів це вже стало системою. Спочатку вони використовують зрадників та їхній ресурс, а згодом їх прибирають», - зазначив керівник області.

Читайте також: На Харківщині зникають призначені загарбниками «керівники» Борівської громади

Як повідомлялося, 27 лютого міський голова Куп’янська Геннадій Мацегора у відеозверненні заявив, що місто переходить під владу країни-агресора. Мацегорі, обраному в 2020 році від партії «ОПЗЖ», оголосили заочно підозру в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України та державній зраді.

У квітні керівник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов повідомив ЗМІ, що міський голова Куп’янська після здачі міста ворогу втік до росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-