Учителі Сумщини отримали майже 600 ноутбуків від ЮНІСЕФ

Учителі Сумщини отримали майже 600 ноутбуків від ЮНІСЕФ

Фото
Укрінформ
Учителі Сумської області отримали майже 600 ноутбуків від ЮНІСЕФ.

Про це повідомляє Міністерство освіти та науки, передає Укрінформ.

"Представники ЮНІСЕФ у співпраці з Міністерством освіти і науки України надали 583 ноутбуки вчителям Сумської області, чиї заклади постраждали внаслідок агресії рф. Завдяки сучасному обладнанню освітяни зможуть підтримувати зв’язок з учнями та проводити заняття дистанційно", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що всього на Сумщині пошкоджено 85 закладів освіти. Ноутбуки передано до Боромлянської, Білопільської, Великописарівської, Верхньосироватської, Ворожбянської, Есманьської, Зноб-Новгородської, Краснопільської, Лебединської, Миропільської, Новослобідської, Недригайлівської, Охтирської, Сумської, Свеської, Середино-Будської, Тростянецької, Хотінської, Чернеччинської, Шалигинської, Шосткинської, Юнаківської територіальних громад.

Читайте також: Сумщина отримала пересувний мобільний шпиталь зі США

Гуманітарна допомога від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) надходить у межах підготовки до відновлення навчання у вересні 2022 року та становить близько 2 млн доларів США.

Підтримка ЮНІСЕФ стала можливою завдяки фінансуванню урядів Японії, Норвегії та Ірландії. Усього освітянам України передано понад 5 тис. ноутбуків.

Фото: МОН

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-