У Мелітополі загарбники почали встановлювати радянські пам'ятники

У Мелітополі загарбники почали встановлювати радянські пам'ятники

Укрінформ
У Мелітополі Запорізької області росіяни планують повернути пам'ятники радянських вождів.

Як передає Укрінформ, про це Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки і оборони України повідомляє у Телеграмі.

«В центрі Мелітополя рашисти встановлюють пам'ятник Кірову і планують повернути пам'ятники радянських вождів», - зазначили у ЦПД.

Також у Херсонській області російські загарбники відключили YouTube та Instagram, таким чином залишаючи населення в інформаційній ізоляції.

Крім того, в місцевій адміністрації повідомили, що у Донецьку отримати бутильовану воду можна лише за паспортом та свідоцтвом про народження дітей.

Також мер москви сергій собянин підписав постанову про присвоєння назви «площа лнр» території біля посольства Великої Британії в москві.

Читайте також: За знесення пам'ятника Катерині ІІ в Одесі за тиждень проголосували понад 12,6 тисяч осіб

Крім того, пропагандисти рф поширюють новину, що випускникам шкіл на Харківщині вручили атестати російського зразка, а на лінійці вперше прозвучав гімн росії.

Також рф готується до проведення мобілізації на території тимчасово окупованого Криму. Громадян України в Криму змушуватимуть воювати проти власної ж держави.

Як повідомляв Укрінформ, за даними Головного управління розвідки Міністерства оборони України, у Херсоні російські військові спалюють тіла, щоб приховати свої втрати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-