На Миколаївщині від ворожих обстрілів горять поля з урожаєм

На Миколаївщині від ворожих обстрілів горять поля з урожаєм

Укрінформ
На Миколаївщині через обстріл громад російськими загарбниками минулої доби, 6 липня, зруйновано фермерське господарство, магазин, пошкоджено будинки, горіли поля з урожаєм та суха трава.

Про це повідомляє пресслужба облдержадміністрації у Фейсбуці, передає Укрінформ.

“Миколаївський район. 6 липня, зафіксовані обстріли в Первомайській громаді. Внаслідок чого в с. Новомиколаївка відбулося займання сухостою та зернових полів, пошкоджено житлові будинки. В с. Білозірка пошкоджено магазин. В смт. Первомайське - приватні сектори та виникли загоряння полів з урожаєм", - йдеться у повідомленні.

Також близько 11:00 російські війська обстріляли касетними боєприпасами с. Лимани Галицинівської громади. Внаслідок чого виникло загорання сухотою в городах місцевих жителів. Потерпілих немає.

Читайте також: Ворог завдав ударів по Харкову і Очакову, під вогнем артилерії - сім областей

Після ворожих обстрілів, ввечері, 6 липня, в с. Шевченкове Шевченківської громади виникла пожежа поля з ячменем та сухої трави.

Крім того, 6 липня росіяни обстріляли Широківську громаду, внаслідок чого зайнялися поля.

Ввечері, 6 липня, внаслідок потрапляння боєприпасів та їх уламків виникло загоряння сухої трави в Корабельному районі міста Миколаєва.

Читайте також: Південь: ЗСУ знищили 38 загарбників, танк та три склади боєприпасів

Вранці, 7 липня, з 5:19 м. Очаків Очаківської громади зазнало обстрілів. Потерпілих немає.

Також вранці, 7 липня, були обстріли Острівського старостинського округу Куцурубської громади. Зруйновано фермерське господарство. Потерпілих немає.

Як повідомлялося, з початку російського вторгнення на Миколаївщині пошкоджено частково або повністю 6608 цивільних об'єктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-