У Сєвєродонецьку і Лисичанську чоловіків обманом мобілізують в армію рф

У Сєвєродонецьку і Лисичанську чоловіків обманом мобілізують в армію рф

Укрінформ
У тимчасово захоплених росіянами Сєвєродонецьку і Лисичанську місцевих жителів обманом мобілізують в армію рф.

Про це повідомляє у Телеграмі пресслужба Луганської ОВА, передає Укрінформ.

"Росіяни вже відзначили захоплення нашого регіону, прирівняли це до перемоги у Другій світовій війні, але на межу області так і не вийшли. Проводять ротацію, залучаючи місцевих. Як це відбувається? Чоловіка запрошують на роботу, наприклад, до водоканалу, а через кілька днів він замість перших грошей отримує повістку. Його викликає «нова батьківщина», - йдеться у повідомленні.

Як зазначають в ОВА, за рахунок сєвєродончан і лисичан ворог намагається подолати спротив українських бійців, щоб завершити виконання хоча б якогось завдання.

Воювати на рівних умовах вони не в змозі, п’ятикратну перевагу використати теж. Коли вона десятикратна і дозволено стирати із лиця землі великі міста – щось виходить.

Але захопити автосполучення з Лисичанська до Бахмута росіянам не вдається вже третій місяць. Вони контролюють лише ті ділянки, з яких українська армія відійшла на нові оборонні позиції. Допоки тримали Лисичанськ, жодним метром цієї дороги ворог не володів, наголосили в ОВА.

Читайте також: росіяни не вийшли на адмінкордони Луганщини, у двох населених пунктах досі йдуть бої

Як повідомляв Укрінформ, за словами начальника Луганської ОВА Сергія Гайдая, область не перебуває під повним контролем рф, на її околицях тривають бої.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-