Поліцейські привезли гумдопомогу в звільнені села Херсонщини

Поліцейські привезли гумдопомогу в звільнені села Херсонщини

Фото
Укрінформ
Поліцейські привезли гуманітарну допомогу в деокуповані села Високопільської територіальної громади на Херсонщині.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба Нацполіції у Фейсбуці.

«Деокуповані села Високопільської територіальної громади на Херсонщині продовжують страждати від регулярних обстрілів російською армією. Як наслідок, зруйновані будинки, магазини, неможливість завозити у села продукти харчування. Щоб не допустити продовольчої кризи, працівники відділення №1 Бериславського районного відділу поліції привозять у населені пункти гуманітарну допомогу», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, це продовольчі набори з найнеобхіднішими продуктами харчування: питною водою, хлібом, макаронними виробами, консервами, олією, цукром та іншим.

У відомстві підкреслюють, що у найскрутнішому становищі опинилися переважно люди літнього віку, які не виїхали з сіл та продовжують жити під обстрілами.

Читайте також: На Херсонщині російські загарбники заблокували Viber та YouTube

Як повідомляв Укрінформ, від початку повномасштабного вторгнення росії територія Херсонської області регулярно обстрілюється ворожою армією, особливо ті села, які межують із сусідніми областями. Найбільше постраждали населені пункти Велика Олександрівка, Нововоронцовка, Високопілля, Осокорівка, Заградівка, Мала Шестірня, Новогригорівське, Пригір’я, Калинівське та низка інших.

Фото: Нацполіція

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-