У Житомирі проходить благодійна акція на підтримку зруйнованого військовими рф ліцею

У Житомирі проходить благодійна акція на підтримку зруйнованого військовими рф ліцею

Фото
Укрінформ
У центрі Житомира на пішохідній вулиці Михайлівській проходить благодійна акція «Віват, ліцей 25!» на підтримку ліцею №25, зруйнованого внаслідок російського ракетного удару.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Під час нашої благодійної акції діє ярмарок із виробами учнів, їхніх батьків, учителів та друзів ліцею. Зібрані під час заходу кошти ми плануємо використовувати на виплату стипендій кращим учням ліцею та підтримку навчально-виховного процесу», - розповіла голова громадської організації «Реновація 25 ліцею» Галина Пономарьова.

Благодійна акція у Житомирі / Фото: Ірина Чириця, Укрінформ

У програмі акції «Віват, ліцей 25!» фотовиставка «Наш зруйнований ліцей», благодійний ярмарок дитячих робіт та врятованих речей з навчального закладу, благодійний аукціон, патріотичний боді-арт, майстер-класи, дитячий творчий флешмоб, тематична вікторина.

У ліцеї навчалося близько 1300 учнів та працювало майже 100 педагогів. Будівля навчального закладу була побудована у 1970 році.

Читайте також: У Дніпрі оголосили про збір коштів для придбання ударних «Кажанів»

Як повідомляв Укрінформ, ліцей №25 у центрі Житомира був зруйнований 4 березня внаслідок ракетного удару, завданого загарбниками.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-