У Кременчуку закінчили розбирати завали ТЦ «Амстор» - виявили 29 фрагментів тіл

У Кременчуку закінчили розбирати завали ТЦ «Амстор» - виявили 29 фрагментів тіл

Укрінформ
У місті Кременчук Полтавської області рятувальники завершили роботи з розбирання завалів торговельного центру "Амстор", зруйнованого ракетним ударом російських загарбників.

Як передає Укрінформ, про це Державна служба України з надзвичайних ситуацій повідомляє у Фейсбуці.

"2 липня о 13:25 у Кременчуку роботи по розбиранню завалів у ТЦ "Амстор", що зазнав руйнувань 27 червня внаслідок ракетного обстрілу завершено", – ідеться в повідомленні.

За даними ДСНС, унаслідок ракетного удару по торговельному центру загинули 19 цивільних, ще 66 людей постраждали, з них 26 осіб госпіталізовані. Усього від початку робіт виявлені 29 фрагментів тіл.

Читайте також: Кременчуцька міськрада удвічі збільшила допомогу сім’ям загиблих у ТЦ «Амстор»

Загалом до аварійно-рятувальних робіт були залучені понад 1 тис. 60 осіб та майже 140 одиниць техніки, з них від ДСНС – понад 430 працівників та майже 70 одиниць техніки.

Як повідомлялося, 27 червня дві російські ракети вдарили по місту Кременчук Полтавської області. Одна ракета впала на стадіон, а друга потрапила до торговельного центру, де перебували орієнтовно тисяча людей.

Читайте також: Папа Римський назвав обстріл ТЦ у Кременчуку варварською атакою

За даними командування Повітряних сил Збройних сил України, росіяни атакували торговельний центр із Курської області надзвуковими крилатими ракетами Х-22.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-