Слов’янськ знову обстріляли, четверо загиблих

Слов’янськ знову обстріляли, четверо загиблих

Укрінформ
Внаслідок ворожого обстрілу касетними снарядами Слов’янська чотири людини загинули, а сім - дістали поранення.

Про це в Телеграмі повідомив начальник Слов’янської міської військово-цивільної адміністрації Вадим Лях, передає Укрінформ.

Зазначається, що чотири людини загинули та сім дістали поранень у результаті чергового ворожого обстрілу Слов’янська , який стався напередодні ввечері.

«Слов'янськ обстрілюють касетними снарядами. Вони розкриваються над головою, як феєрверк, але замість краси несуть смерть. Такі снаряди не завдають тотальних руйнувань будівлям, але дуже небезпечні для людей: 90% убитих та поранених перебували на вулиці. Зважайте на це. Не виходьте з приміщень без потреби», - наголосив Лях.

Під обстріл потрапив мкр-н Лимани: вулиці Барвінківська, Підгірна, Данилевського. Це - приватний сектор, де немає військових об'єктів.

Очільник громади закликає уникати масових скупчень людей. З цієї причини тимчасово не буде здійснюватися видача гуманітарної допомоги, яка б мала розпочатись сьогодні у відповідних пунктах. Можливо, її буде відновлено в понеділок – це залежатиме від безпекової ситуації.

Читайте також: ISW: війська рф продовжують спроби оточити Лисичанськ і перегруповуються біля Слов'янська

Як повідомляв Укрінформ, російські війська в ніч на 1 липня обстріляли на Донеччині Слов’янський курорт «Словкурорт». У результаті обстрілів зруйновані приватні будинки.

Слов'янський курорт (Словкурорт) — регіональний ландшафтний парк, один з найстаріших бальнеогрязевих курортів України, функціонує вже понад 175 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-