Від ворожих обстрілів Донеччини загинули двоє людей, поранена дитина

Від ворожих обстрілів Донеччини загинули двоє людей, поранена дитина

Укрінформ
Унаслідок ворожих обстрілів Донеччини 28-29 червня загинуло двоє людей, п'ятирічна дитина дістала поранення.

За фактами обстрілів прокуратура порушила 16 кримінальних справ, інформує пресслужба Офісу генпрокурора.

За даними слідства, 27-29 червня збройні сили рф та підконтрольні їм НЗФ обстріляли населені пункти Красногорівка, Мар’їнка, Авдіївка, Первомайське, Катеринівка, Новоукраїнка, Бахмут, Соледар, Часів Яр, Павлівка Волноваського району, Олександро-Калинове.

Загинуло двоє цивільних, ще восьмеро поранені, серед них 5-річна дитина.

До лікарні міста Костянтинівки доставлено жінку, яка отримала тілесні ушкодження внаслідок обстрілу села Біла Гора Луганської області.

Пошкоджень зазнали об’єкти цивільної інфраструктури, міський електротранспорт, зерновий склад, ремонтна майстерня, автомобіль, гараж та інші споруди, зазначають у прокуратурі.

Читайте також: Ворог обстріляв сім населених пунктів Донеччини, є вбиті та поранені

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і знищують ключові об’єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, авіабомб і балістичних ракет.

Основною метою загарбників залишається вихід на адміністративні кордони Луганської і Донецької областей, а також забезпечення стійкості сухопутного коридору з окупованим Кримом.

Фото: Донецька обласна прокуратура

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-